Aanvraag zomertrainingen 2017

Zomertrainingen
Eind maart worden de laatste wedstrijden gereden, de ijstrainingen zitten erop.
Begin april beginnen wij met de zomertrainingen. Sommigen zullen zich wellicht afvragen wat deze trainingen inhouden en waarom het belangrijk is om hieraan mee te doen. Om met het laatste te beginnen: omdat het heel erg leuk is om samen te sporten en je goed voor te bereiden op het komend winterseizoen.
De zomertrainingen zijn voor beginners en gevorderden. Er zijn drie verschillende zomertraining en voor elke training kan je je apart inschrijven: droogtraining, wielrennen en skeeleren. Doe je alle drie de verschillende odnerdelen dan krijg je een korting van € 10,00
De  5 samenwerkende verenigingen binnen District Sassenheim (ClusterZuid) bieden komend zomerseizoen de volgende trainingen

Maandag:

Wielrentraining de Bult Leiden
doel: technische en interval wielertraining
Aanvang: 10 april 2017 t/m 25 september 2017
Jongste jeugd 18.30 - 19.45 uur
Junioren 19.00 - 20.00 uur
Senioren 20.00 - 21.00 uur
Kosten: € 20,00

Dinsdag:

Droogtraining Veld 11 Zoeterwoude
doel: Conditie opbouwen en techniek bij brengen
Aanvang: 11 april 2017 t/m eind september 2017
Jeugd 18.30 - 19.30 uur
Junior/senior 19.30 - 21.00 uur
Kosten: € 10,00

Donderdag:

Skeelertraining Skeelerbaan Leiderdorp
doel: aanleren en verbeteren van technische vaardigheden in het inline skaten.
Voorbereiding op het rijden van skeelerwedstrijden.
Aanvang: 13 april 2017 t/m september 2017
Jeugd 18.00 - 19.30 uur
Junior/senior 19.30 - 21.00 uur
Kosten: € 25,00
Ben je lid van STGV, IHCL, IJVL, Stompwijk of Zoeterwoude dan kan je hier aan mee doen.
Ben je geen lid kan je ook meedoen maar dan betaal je naast de kosten voor de trainingen € 25,00 extra trainingskosten. Indien je 3 zomertrainingen gaat doen krijg je reductie, totale kosten € 45,00.
Je kan je opgeven via de link bij je eigen vereniging of als je geen lid bent bij de organiserende club.

Verplicht *

Machtigings Voorwaarden

Door invulling en verzending van dit formulier meldt u zich aan voor trainingen, wedstrijden en/of abbonementen van IJsclub Zoeterwoude. Tevens geeft u de ijsclub de machtiging om door middel van een automatische incasso de verschuldigde bedragen voor de (droog) training(en), eventueel verhoogd met de kosten van het lidmaatschap en licenties van de hierboven genoemde rekening af te schrijven. De Penningmeester zal u een factuur sturen en daarna het verschuldigde bedrag van uw rekening afschrijven.

Ja   Nee

Gaat deelnemen aan de volgende zomertraining:

Jongste jeugd    Junioren   Senioren

Jeugd   Junior/senior