Muurschildering clubhuis Veld 11

muurschildering

In 2008 bedachten Judith Zaal-Straathof en ik om een wand in het clubhuis te gaan beschilderen met een ijsbaan tafereel. Foto`s van de activiteiten op Veld 11 werden geselecteerd.
We begonnen in augustus. En hoopten voor het schaatsseizoen klaar te zijn. Maar dat lukte niet. Er kwam van alles tussen wat onze plannen verstoorde. We stopten ons project volledig toen er plannen kwamen voor een nieuw clubhuis. Dan zouden we verder gaan.
September 2012. Het nieuwe clubhuis is er en er is een prachtige wand om te beschilderen.
Judith en ik bekijken de voorbeelden die we in 2008 geselecteerd hadden. We besluiten dat ze nog heel goed in ons plan passen. Er komt een onderdeel bij. Dat is Aad, eerst gevraagd aan bestuursleden of zij het er mee eens zijn dat Aad nadrukkelijk aanwezig is op de wand. Geen probleem, juist mooi.
We werkten vrijwel elke week aan het project. Na 11 (magisch getal op Veld 11) keer schilderen hebben we het werk gesigneerd. Klus geklaard. We hebben het met heel veel plezier gedaan, we hebben er met aandacht, emotie en humor aan gewerkt.
En nu hopen dat er dit schaatsseizoen heel veel  mensen naar kunnen kijken.

Liefs,
Judith Zaal-Straathof