Groene Hard- en Wandelloop

Zoeterwoude

IJsclub Zoeterwoude organiseert op de laatste zondag van september de Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude.

De Groene Hardloop      hardloopschoen
Of je nu topsporter bent of zo maar af en toe jezelf in het zweet wilt lopen, meedoen is: … gezellig bezig zijn op een mooie najaarszondag in september.
Er zijn voor de snelste lopers in verschillende categorieën natuurlijk mooie prijzen te winnen. Voor de jeugd zijn dit ‘blinkende’ prijzen en voor de ouderen onder ons de Groene Hart manden gevuld met overheerlijke Groene Hart producten.
Naast de kinderloop van 1,4 km kan iedereen zich inschrijven voor de 6,5 of 11 km. Ieder jaar wordt er een mooie route uitgezet, daardoor kan de lengte van bovengenoemde afstanden iets afwijken (zie parcours).

De Groene Wandelloop   wandelschoen
Is een heerlijke najaarswandeling langs mooie plekjes in het Groene Hart. We hopen u te verrassen met routes die u misschien nog nooit gelopen heeft.
De paden door de Zoeterwoudse polder zijn verhard en soms deels onverhard, maar natuurlijk altijd goed begaanbaar.
Honden zijn helaas niet toegestaan.

U kunt kiezen uit de afstanden van 7,5 – 10 - 15 en 20 kilometer.

Ook dit jaar kunt u zich weer inschrijven voor het wandelarrangement
‘Het Zoeterwouds Ommetje’
(voor meer informatie zie ‘info wandelloop’)

De start en finish van beiden vindt plaats op Landijsbaan VELD 11, Nieuweweg 12, 2381NW Sportpark Haasbroek te Zoeterwoude.
Een prachtig clubgebouw staat garant voor een gezellige ‘kluunplaats’ en voor heerlijke ‘koek en zopie’.

Zie voor meer informatie bovenaan onder het kopje Groene Hard- en Wandelloop.