Afsluiting seizoen 2017

Op 1 en 2 april j.l. kwamen de “grote en kleine” talenten van de ijsclub bij elkaar om het afgelopen schaatsseizoen gezellig met elkaar af te sluiten. Tijdens deze afsluiting was er dit jaar ook de uitreiking van de prijzen van het afgelopen clubkampioenschap. Normaal werd de strijd omtrent dit kampioenschap altijd in de vroege ochtenduren beslist maar dit jaar was het voor het eerst verplaatst naar de avond. Voor sommige pakte dit heel goed uit want PR’s werden verbroken en soms was er een onderlinge titanenstrijd. Martijn Borst was dit jaar aangenaam verrast om nu eens te worden verslagen als clubkampioen en vond het super leuk dat de “jongere” generatie er nu staat. Afgelopen winter hebben zij enorm gezellig en sportief met elkaar getraind en dat werpt dus nu zijn vruchten af. Maarten van der Salm mag zich voor een jaar clubkampioen noemen bij de heren en Olin Verhoog bij de dames. Helaas kon Olin haar prijs niet in ontvangst nemen omdat zij op kamp was met de inline-skaten selectiegroep van Gewest ZuidHolland waar zij deel van uitmaakt

Olin en Maarten van harte gefeliciteerd met deze titel!

Fien van Dooren mocht de William Turk bokaal in ontvangst nemen. Haar gezelligheid, positiviteit en "goed in de groep liggen" waren punten om aan haar deze prijs uit te reiken. Fien natuurlijk ook van harte gefeliciteerd!

Trainers werden bedankt voor hun inzet. Daarna was er nog een gezellig samenzijn en werd de schaatsquiz gespeeld. Bijzondere vragen over het schaatsen moesten beantwoord worden. Serieus en luidruchtig werd er gestreden maar de organisatoren hebben al een paar jaar ervaring met het bedenken en uitvoeren van de quiz dus zij wisten het weer in goede banen te leiden. Grote dank daarvoor!

Zondagochtend kwam de jongste jeugd bij elkaar en gingen zij onderling een aantal spelletjes spelen met natuurlijk de geliefde bingo. Fanatiek werd er gestreden. Daarna werden de prijzen van het afgelopen schaatsseizoen en de schaatscertificaten uitgereikt. Mede door het super mooie weer die zondag was het weer een geslaagde dag. Trainers en Maria werden bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar. We hopen velen te zien op de fiets-, skeeler- en/of droogtrainingen deze zomer!!

af af4 af10
af9 af8 af7